معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران گفت: هم اکنون 25 درصد ارزش افزوده استان مربوط به اصناف است.
ولی الله فرزانه سه شنبه شب در همایش نقش اصناف در تحقق حماسه اقتصادی در سالن اجتماعات بانک مهر اقتصاد مازندران اظهار داشت: بانکداری امروز در کشور بوی ربا می دهد بنابراین بهتر است، بانک مهر اقتصاد که بدنه آن نیروهای بسیجی تشکیل می دهند، پیشتاز بانکداری اسلامی باشند.
وی افزود: قانون بانکداری اسلامی باید در کشور اجرا تا مفهوم واقعی حماسه اقتصادی در کشور نهادینه شود.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران با اشاره به اینکه زمانی می توانیم بانکداری اسلامی واقعی را در کشور نهادینه بدانیم که سود و زیان بانک و مشتری، توامان باشد.
فرزانه با بیان اینکه برای برجسته کردن نقش اصناف در حماسه اقتصادی باید جایگاه این قشر اثرگذار جامعه را در اقتصاد کشور را بررسی کنیم، یادآور شد: اصناف حلقه پیوند تولید کننده و مصرف کننده هستند.
وی با اعلام اینکه 166 هزار واحد صنفی در استان فعالیت می کنند که 36 هزار مورد آن فاقد پروانه هستند، افزود: سرانه سرمایه گذاری در واحدهای صنفی کم بوده ولی این توان وجود دارد که بتوانیم به شکل سازمان یافته این واحدهای صنفی را توسعه دهیم.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه 57 درصد ارزش افزوده استان در بخش خدمات است، افزود: نقش اصناف مازندران در این بخش 25 درصد است.
فرزانه با اعلام اینکه شبکه توزیع کشور باید اصلاح تا بتوانیم ارزش افزوده اصناف کشور را تقویت کنیم، اظهار داشت: هزینه نظام توزیع در کشور بالا است و بر این اساس سبب گرانی کالاها در بازار می شود.
وی با بیان اینکه حلقه اتصال آحاد اقتصادی جامعه اصناف هستند، تصریح کرد: امروز بازاریان در تبلیغ مصرف کالاهای ایرانی پیشقدم هستند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران گفت: دشمنان به حضور بسیجیان در عرصه های مختلف اقتصادی و سازندگی کشور، حسادت می کنند.
بازاریان حامیان اصلی سیستم بانکی
رضا عسگری، مدیرکل بانک مهر اقتصاد مازندران نیز با اشاره به اینکه پیشرفت روزافزون در بانک متعلق به بسیجیان جان بر کف کشور مرهون جهادگری های این افراد بوده است، افزود: اکنون شش درصد نقدینگی کشور متعلق به این بانک است.
عسگری افزود: بازاریان حامیان اصلی سیستم بانکی و اداری کشور هستند و در تامین ارزاق عمومی مردم نیز نقش آفرین هستند./مهر